OSIM U OPREMU, ULAGANJE I U KADROVE

OSIM U OPREMU, ULAGANJE I U KADROVE

DSC05076

U nastavku akcije opremenja potrebnom opremom i aparatima ambulante Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“, vaga sa visinometrom predata je i ambulantama u Botošu i Farkaždinu. Osim u opremu, Dom zdravlja ulaže i u građevinske radove i sanacije svojih objekata tako da je enterijer ambulanate u Frakaždinu kompelno renoviran, zamenjene su intalacije, sanirani su zidovi i okrečeni a postavljen je i medicinski pod koji zadovoljava sve propisane strandarde za zdravstvene ustanove.

„Jako sam zadovoljan što sve ide ovim tokom. Mi nismo delili samo opremu već smo ulagali u sanacije ambulanti, ne samo ove u Farkaždinu, nego i mnoge druge ambulante su DSC05091renovirane. Posebno sam ponosan na dve stvari, prvo to je terenska laboratorija. Time smo svim skepticima koji su smatrali da je ova priča nemoguća pokazali da smo uspeli da je pokrenemo i da laboratorija radi odlično. Ovo sve ništa ne bi vredelo da mi nemamo osoblje koje će ovde raditi. Zato raspisujemo konkurs za prijem u radni odnos šest lekara koji će raditi u ambulantama i mislim da je to kruna svega ovogo što smo uradili za Dom zdravlja“, rekao je mr Miodrag Subić, direktor Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“.

U obilasku ambulanti pridružili su nam se pokrajinski poslanici Stojanka Lekić i Darko Bađok, kao i kandidat za pokrajinskog poslanika Marko Šijan koji su izrazili zadovoljstvo o postignutom poslovanju Doma zdravlja i načinu na koji on brine o svojim pacijentima koji zaslužuju vrhunsku zdravstvenu zaštitu.

Scroll to Top