PAKETIĆI ZA DECU RAZVOJNOG SAVETOVALIŠTA

Dugogodišnja saradnja Srednje medicinske škole Zrenjanin i Razvojnog savetovalista Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ rezultirala je danas akcijom podele paketića deci koja posećuju ovo savetovalište. Paketići sa slatkišima i igračkama sakupljeni su na inicijativu dece Medicinske škole na čelu sa Vesnom Vitomirov, nastavnikom predmeta Zdravstvena nega.

“Ovo je akcija koju mi već drugu godinu sa puno ljubavi organizujemo u Razvojnom savetovalištu. Budući da je zrenjaninski Dom zdravlja naša nastavna baza i da naši učenici ovde dolaze na redovnu praktičnu nastavu, zadovoljstvo u organizaciji ovakvih akcija je obostrano. Zahvaljujući angažovanju učenika, sakupljen je dovoljan broj paketića i oni će biti podeljeni deci i u prepodnevnoj i u popodnevnoj smeni. Nadamo se da će ova akcija vremenom prerasti i u tradicionalnu”, rekla je Vesna Vitomirov.

Kolektiv Razvojnog savetovališta zahvalan je na prvom mestu učenicima Medicinske škole na angažovanju u ovakvoj akciji, kao i nastavnici Vesni Vitomirov koja već godinama aktivno učestvuje u organizaciji ovakvih i sličnih događaja u saradnji sa našom ustanovom.

Tokom novembra i decembra, organizovana je još jedna akcija u kojoj su deca i zaposleni u Medicinskoj školi sakupljali igračke, slikovnice i didaktična sredstva koja su ovom prilikom poklonjena igraonici u okviru Razvojnog savetovališta.

Scroll to Top