IZVEŠTAJ ŠTABA “ZIMSKE SLUŽBE”

JP “PUTEVI SRBIJE” na osnovu izveštaja štaba “Zimske službe“ obaveštava Vas da je stanje na putevima u Republici Srbiji sledeće:

JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice te apelujemo na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetujemo maksimalan oprez u vožnji.

Najopterećeniji putni pravci I prioriteta (auto-putevi).  Preporučuje se oprezna vožnja!

Državni putevi I prioriteta – Preporučuje se oprezna vožnja!

I B-12, Zrenjanin – Sutjeska,  kolovoz je  suv, snega nema.

Prilazi graničnim prelazima:

IB-12 most na Tisi – Zrenjanin – Žitište – Nova Crnja, državna granica sa Rumunijom (granični prelaz Srpska Crnja), kolovoz je suv, snega nema.

II A-104 Vojvoda Stepa – Srpski Itebej, državna granica sa Rumunijom (granični prelaz Međa), kolovoz je suv, snega nema.

I B-15 Novi Bečej (raskrsnica za Bašaid) – Kikinda, državna granica sa Rumunijom (granični prelaz Nakovo), kolovoz je suv, snega nema.

Stanje na teritoriji Srednjebanatskog upravnog okruga

Nije bilo potrebe za intervenisanjem putarskih preduzeća zbog snega na putu. Trenutno su svi putevi I, II i III prioriteta  prohodni, snega nema.

Stanje na teritoriji Grada Zrenjanina

Na teritoriji Grada Zrenjanina nije bilo potrebe za intervenisanjem putarskih preduzeća. Putevi obuhvaćeni režimom redovnog zimskog održavanja su prohodni.

Scroll to Top