RENOVIRANJE ZDRAVSTVENIH AMBULANTI U JANKOVOM MOSTU I STAJIĆEVU

Angažovanje Doma zdravlja “Dr Boško Vrebalov” Zrenjanin u stvaranju što boljih uslova za obezbeđivanje zdravstvene zaštite i lečenja svojih pacijenata nastavlja se renoviranjem još dve zdravstvene stanice, u Jankovom Mostu i Stajićevu.

U zdravstvenu stanicu u Jankovom mostu dugo nije ulagano, te objekat zahteva potpuno renoviranje. U planu je kompletna zamena električnih i grejnih instalacija, adaptacija enterijera i spoljnih zidova, zamena stolarije i podova. Tokom radova zdravstvena stanica u Jankovom Mostu neće raditi ali svi pacijenti ovog mesta biće zbrinuti u zdravstvenoj stanici u Mihajlovu, susednom naseljenom mestu. Zdravstvena stanica neće raditi od 15. novembra 2017. godine, a pacijenti će zdravstvenu pomoć primati u Mihajlovu sve vreme koliko radovi budu trajali.

Zdravstvena stanica u Stajićevu takođe zahteva znatno renoviranje, zamenu instalacija, adaptaciju unutrašnjih i spoljnih zidova i zamenu stolarije. Tokom radova u Stajićevu pacijenti će zdravstvene usluge primati u stomatološkoj ambulanti koja se nalazi u istoj zgradi.

Scroll to Top