KАРАВАН „ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО“ У ДОМУ ЗДРАВЉА У ЗРЕЊАНИНУ

Караван „Заједници заједно“ компаније НИС данас је посетио зрењанински дом здравља где су представници компаније заједно са Клубом волонера оплеменили простор одељења дечије стоматологије графикама цртаних јунака и на тај начин допринели да се малишани осећају пријатније.

У току 2019. године у оквиру програма “Заједници заједно” од компаније НИС добили смо два ургентна возила за службу хитне помоћи, два путничка возила за службу поливалентне патронаже, лабораторијски фрижидер за службу здравствене заштите деце и омладине, као и стоматолошку столицу. Уз све то, данас је, као круна ове успешне сарадње, простор Дома здравља и додатно оплемењен, како би најмлађи пацијенти добили што квалитетнију здравствену негу” , изјавила је др Гордана Ђурић, директорка дома здравља.

Осим домаћина акцији су присуствовали и градоначелник Зрењанина, Симо Салапура и Вадим Смирнов, заменик генералног директора НИС-а.

“Наша компанија успешно сарађује са Градом Зрењанином већ 12 година и у оквиру те сарадње реализовано је низ пројеката који су унапредили заједницу. Зрењанин је наш град, у њему живимо, радимо и природно је да желимо да помогнемо заједници и допринесемо побољшању животног стнадарда. Овим пројектом не завршавамо наше друштвено одговорне активности. Унапред се радујемо будућим пројектима, и уверен сам да ће сарадња са Градом Зрењанином бити још успешнија и боља”, навео је Смирнов.

Симо Салапура, градоначелник Зрењанина, навео је значај сарадње Града и компаније НИС.

Град Зрењанин партнер је НИС-а од самог почетка програма “Заједници заједно” и та стратешка сарадња донела је низ пројеката, од којих су многи, по значају, далеко превазишли локалну средину. Компанија НИС реализовала је у Зрењанину у оквиру програма “Заједници заједно” 146 пројеката у вредности од 134 милиона динара. Захвални смо НИС-у на томе, верујем да ћемо и даље неговати добру сарадњу”, изјавио је Салапура

Програм „Заједници заједно“ НИС реализује са циљем да подржи развој локалних заједница и створи услове за квалитетнији живот свих грађана.

Scroll to Top