ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО

Почетком јула 2019 год. потписан је уговор између компаније НИС, Града Зрењанина и Дома здравља „Др Бошко Вребалов“ у оквиру програма „Зајеници заједно 2019“. Овим програмом компанија НИС,  усмерила је средства у зрењанински Дом здравља у висини од 12,500,000 динара. Овогодишњи пројекат носи назив „Модернизација медицинске опреме као значајан фактор побољшања здравља деце и омладине“

Добијена средства биће уложена у набавку  савремене стоматолошке столице и додатне опреме, транспортног санитетског возила и амбулантног санитетског возила, као и два возила за потребе патронажне службе и лабораторијског фрижидера за складиштење вакцина. Рок за реализацију пројекта је 31.12.2019. године.

Фаза реализације пројекта у којој се тренутно налазимо је да је урађена сва тендерска документација и покренуте су јавне набавке за средстава у оквиру пројекта.

Програм „Заједници заједно“ компанија НИС спроводи од 2009. године у складу са друштвено одговорним пословањем, а све у циљу развоја јаких и стабилних партнерских односа са институцијама и грађанима у локалним заједницама, унапређења квалитета живота становништва кроз препознавање локалних потреба и доприноса развоју локалних заједница. Ове године, средства у износу од 116,5 милиона динара кроз програм „Заједници заједно“, компанија је усмерила на подршку здравственој заштити деце и омладине у 13 локалних заједница широм Србије, међу којима је и Зрењанин.

Улагањем у зрењанински Дом здравља од стране компаније НИС значајно ће бити унапређен рад у организационим јединицама које имају интезиван рад са децом и омладином, на првом месту дечија стоматологија и транспортна служба. Захваљујемо се компанији НИС што је препознала потребу за унапређењем примарне здравствене заштите, пре свега деце, на територији Зрењанина.