ДОНАЦИЈА DRÄXLMAIER Group ДОМУ ЗДРАВЉА

Жене запослене у DRÄXLMAIER Group у Србији су одлучиле да новац који је компанија наменила за куповину поклона за 8. март буде дат Дому здравља “Др Бошко Вребалов” Зрењанин за потребе стварања бољих услова за рад Саветовалишта за здравствену заштиту жена и Амбуланте за јувенилну гинекологију. Компанија је подржала ову идеју и уз ту своту издвојила и додатни новац и донирали га Дому здравља Зрењанин.

„Хуманост, солидарност и јединство које су наше колегинице исказале овом акцијом је за нас показатељ да радимо у изузетном колективу, на шта смо веома поносни!“, рекао је Ралф Капеле, генерални директор DRÄXLMAIER Group Србија.

Директор Дома здравља др мед. сци Здравко Ждрале изразио је изузетну захвалност на указаној подршци DRÄXLMAIER Group која је траје већ неколико година, као и успешна сарадња овe две фирме.

“Запослене жене у DRÄXLMAIER Group овим гестом су још једном показале колико су друштвено одговорне, колико мисле на друге жене у свом окружењу и тиме су услове у Саветовалишту за жене подигли на још један виши ниво. Са оваквом сарадњом DRÄXLMAIER Group и наше установе, као и свих других здравствених установа, гарант је да ће сви изазови савременог времена бити лакше превазиђени”, рекао је др Ждрале.

Новац од донације у вредности од 630.000 динара биће усмерен за набавку стола за гинеколошке прегледе у Амбуланти за јувенилну гинекологију.

„Наша двогодишња идеја била је да одвојимо јувенилну гинекологију од адултне. На тај начин наша млада популација пацијенткиња биће потпуно одвојена од адултне популације чиме ће бити обезбеђени хуманији приступ прегледима адолесценткиња“, истакао је др драган Илић, начелник Службе за здравствену заштиту жена.

Scroll to Top