ДОНАЦИЈА МРЕЖНИХ УРЕЂАЈА

DRÄXLMAIER Group је донирао Дому здравља “Др Бошко Вребалов” мрежне уређаје. Овом донацијом смо желели лекарима да олакшамо свакодневни рад и вођење евиденције, како би могли да се посвете пацијентима и пруже им што бољу здравствену заштиту и услугу.

“Мрежна опрема коју смо добили од фирме DRÄXLMAIER Group нам свакако даје могућност за брз и несметан рад наших система. Мрежа је неопходна позадина IТ оперативне инфраструктуре пословне организације која омогућава да се подаци преносе између корисника, меморија података и саме обраде података. Међусобна повезаност на нивоу локалне рачунарске мреже (LAN) или шире (WАN) неопходни су за нормално свакодневно обављање све већег броја послова.”, рекао је Шеф одсека за информационе технологије Дома здравља “Др Бошко Вребалов” Бојан Сараволац.

DRÄXLMAIER Group се искрено залаже за унапређење услова живота заједнице у којој послује, те вођени тиме, бројним активностима у оквиру друштвено одговорног пословања настоји да пружи помоћ и подршку различитим организацијама и институцијама у региону.

Рукводство Дома здравља захвално је на овој донацији која ће нам убрзати рад и учинити га много квалитетнијим.

Scroll to Top