ДОНАЦИЈА ЗРЕЊАНИНСКИХ ПИВРЕДНИКА

На иницијативу зрењанинске хуманитарке Ане Васичин покренута је акција са циљем обнове рачунарске опреме у IX амбуланти Дома здравља „Др Бошко Вребалов“. Друштвено одговорне компаније „Керамика Јовановић“ и „Ум-инг“ обезбедиле су средства за набавку два штампача чиме су нашим запосленима и пацијантима у овој амбуланти олакшали и убрзали процес рада.

„Драго ми је што је око мене јако пуно људи добре воље. Моја хумана породица броји преко 14 хиљада појединаца и две хиљаде предузетника. Наши донатори показали су пуно разумевања и емпатије“, каже Васичин.

Најављује да ће на пролеће покренути још једну акцију како би заједно са људима добре воље успели да окрече објекат.

„Амбуланта на Багљашу ради свакога дана, викендима и празницима. Највећа је у граду и броји око 18 хиљада картона, од којих је 13 хиљада активно. У току једног месеца кроз ову установу прође око 3.500 људи. Из тог разлога потрошња санитетског, ампулираног и канцеларијског материјала је огромна. Штампачи су нам неопходни како бисмо могли да издамо налазе пацијентима, али и за унутрашњу администрацију. Ми без њих не можемо. Сада нам од опреме не фали ништа“, објашњава Живко Исаков, главни медицински техничар IX здравствене станице.

Захваљујемо се нашој добротворки Ани Васичин и компанијама „Керамика Јовановић“ и „Ум-инг“ на донацији и показаној доброј вољи да помогну када је потребно.

Scroll to Top